Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Το Παγκόσμιο Πρωταθλήμα Jet Raid στη Σκόπελο

Μέρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος Jet Raid  έγινε χθες 16/6 στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου.Το πρωτάθλημα διεξάγεται από 13 έως 19 Ιουνίου. Η έναρξη πραγματοποιήθηκε από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό τα νησιά των Βορείων Σποράδων,και θα καταλήξει πάλι στον Βόλο. Στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος αθλητές από Αργεντινή, Ουρουγουάη, Γαλλία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Νότιο Αμερική, Συρία, Ελλάδα, Κορσική, Ινδία, Φινλανδία.

Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου ενώ σημαντικό ρόλο για την διεξαγωγή είχε η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου Μαίρη Διαμάντη η οποία συνέδραμε για την επιλογή του πρωταθλήματος στην Μαγνησία.


Ως προς το αγώνισμα στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη καθώς η… περιπέτεια δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή, όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας) αλλά πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα.




Στη Σκόπελο η περιοχή διαδρομής ήταν Έλιος/Νέο Κλήμα -  Πάνορμος. Μετά το τέλος της αγωνιστικής ημέρας χθες, προς τιμήν των αθλητών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Κλήματος είχε φροντίσει να διοργανώσει μία μικρή εκδήλωση.Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης,ο Αντιδήμαρχος Νίκος Τριανταφύλλου, Δημοτικοί και Τοπικοί φορείς.Την εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς ένα τμήμα της χορευτικής ομάδας "Διαμαντής Παλαιολόγος" όπου με το χορευτικές του ικανότητες, απέσπασε το χειροκρότημα και άριστες εντυπώσεις απ΄όσους βρέθηκαν εκεί.
































Κοινοποίηση