Διαφημίσεις

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Καλό καλοκαίρι από το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Γλώσσας!

Με μουσικοχορευτικά δρώμενα,σκετσάκια,αθλοπαιδίες και δώρα για τα παιδιά από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων,αποχαιρέτησαν χθες 14/6 οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου την φετινή σχολική χρονιά 2015 - 2016 στη Γλώσσα Σκοπέλου.Ένα 2ωρο με πλούσιο πρόγραμμα, όπου όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο των σχολείων χειροκρότησαν θερμά τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων πρόσφερε σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς αναμνηστικά δώρα όπως και στην κα. Αθηνά Ντάκη αναμνηστική πλακέτα για την ενεργή ενασχόλησή της με τα παιδιά στο χορό.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας της ενορίας Γλώσσας π.Αλέξιος,ο Αντιδήμαρχος Σκοπέλου Νίκος Τριανταφύλλου και Δημοτικοί - Κοινοτικοί Σύμβουλοι. Καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο στα παιδιά της ΣΤ΄Δημοτικού που αποχαιρέτησαν το Δημοτικό για το Γυμνάσιο.
1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

Συγχαρητήρια θερμὰ σὲ παιδιά, γονεῖς καὶ Δασκαλους. Θυμήσατε, καὶ καλὰ κἀματε, ἀθανατες στιγμὲς τῆς παιδικῆς σχολικῆς ἡλικίας μας, γι᾿ αὐτὸ καὶ εὐγνωμονοῦμε. Καλὴ φώτιση ἀπὸ Θεοῦ καὶ καλὸ καλοκαίρι. π.κ. ν. κ