Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Καλό καλοκαίρι από το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο Γλώσσας!

Με μουσικοχορευτικά δρώμενα,σκετσάκια,αθλοπαιδίες και δώρα για τα παιδιά από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων,αποχαιρέτησαν χθες 14/6 οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου την φετινή σχολική χρονιά 2015 - 2016 στη Γλώσσα Σκοπέλου.Ένα 2ωρο με πλούσιο πρόγραμμα, όπου όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο των σχολείων χειροκρότησαν θερμά τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς τους.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων πρόσφερε σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς αναμνηστικά δώρα όπως και στην κα. Αθηνά Ντάκη αναμνηστική πλακέτα για την ενεργή ενασχόλησή της με τα παιδιά στο χορό.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας της ενορίας Γλώσσας π.Αλέξιος,ο Αντιδήμαρχος Σκοπέλου Νίκος Τριανταφύλλου και Δημοτικοί - Κοινοτικοί Σύμβουλοι. Καλό καλοκαίρι και καλή πρόοδο στα παιδιά της ΣΤ΄Δημοτικού που αποχαιρέτησαν το Δημοτικό για το Γυμνάσιο.








Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια θερμὰ σὲ παιδιά, γονεῖς καὶ Δασκαλους. Θυμήσατε, καὶ καλὰ κἀματε, ἀθανατες στιγμὲς τῆς παιδικῆς σχολικῆς ἡλικίας μας, γι᾿ αὐτὸ καὶ εὐγνωμονοῦμε. Καλὴ φώτιση ἀπὸ Θεοῦ καὶ καλὸ καλοκαίρι. π.κ. ν. κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.