Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Μοναδική προσφορά της HELLENIC SEAWAYS/COSMOTE

Ξανά και φέτος η ακτοπλοϊκή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS σε συνεργασία με την COSMOTE , ξεκίνησε το πρόγραμμα Cosmote Deals for You , με την δωρεάν επιστροφή εισιτηρίων. Προλάβετε την μοναδική προσφορά και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε καθ΄ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.
Το πρόγραμμα COSMOTE DEALS for YOU ισχύει από 18/5 έως 30/9/2016 και για επιστροφές Τρίτη – Σάββατο (εκτός Κυριακής και Δευτέρας).

Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς παρέχονται στους επιβάτες που αγοράζουν ταυτόχρονα τα εισιτήρια αναχώρησης τους για τους προορισμούς που έχει ορίσει η εταιρεία ότι ισχύει η προσφορά.
Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς ισχύουν στην Οικονομική θέση, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και συγκεκριμένα δρομολόγια επιστροφής. Είναι ατομικά, ονομαστικά και ισχύουν μόνο για το ταξίδι της επιστροφής από τον προορισμό επιλογής και τον ίδιο τύπο πλοίου.

Οι επιβάτες θα μπορούν στέλνοντας κενό SMS στο 19019 (€0,50/SMS) να λαμβάνουν ένα μοναδικό ψηφιακό κωδικό με τον οποίο θα πραγματοποιούν αγορά εισιτηρίων για το πρόγραμμα της προσφοράς.

Τα δωρεάν εισιτήρια επιστροφής της προσφοράς δεν μπορούν να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας (open), δεν αλλάζουν και δεν αντικαθίστανται.

Κεντρικά Λιμάνια αναχώρησης ορίζονται τα λιμάνια: του Πειραιά, της Ραφήνας, του Λαυρίου, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου Κρήτης, του Βόλου, του Αγ. Κων/νου Φθιώτιδας και της Καβάλας.
Ημερομηνίες που εξαιρούνται από την προσφορά: 22/8 έως 28/8/2016.


Κοινοποίηση