Διαφημίσεις

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Eπίσημη διάκριση και πιστοποίηση για το “Skopelos Holidays Hotel and Spa” / Σκόπελος

Το “Skopelos Holidays Hotel and Spa” στη Σκόπελο πιστοποιήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για τις Αλλεργίες (ECARF) ως ξενοδοχείο φιλικό προς τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

Ο Σκοπελίτικος όμιλος “Spyrou Hotels”, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή ξεκούραστων και άνετων διακοπών στους φιλοξενούμενους του, εφάρμοσε τα κατάλληλα μέτρα ώστε το ξενοδοχείο του “ Skopelos Holidays Hotel and Spa ” να καταστεί επίσημα ένας χώρος φιλικός προς τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.


Με βάση την εφαρμογή των κανονισμών και τη λήψη ειδικών μέτρων, το ξενοδοχείο βραβεύτηκε, τον Απρίλιο του 2016, με τη “Σφραγίδα Ποιότητας” του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ερευνών για τις Αλλεργίες (ECARF).


               Κάποια από τα αυστηρά μέτρα που έλαβε το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν:

 Δωμάτια απαλλαγμένα από αλλεργιογόνα
• Χωρίς αλλεργιογόνα φυτά.
• Επιλογές δωματίων στα οποία απαγορεύεται το κάπνισμα και τα κατοικίδια ζώα.
• Καλύμματα προστασίας από σκόνη και ακάρεα για τα στρώματα και τα κλινοσκεπάσματα, διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.
• Πατώματα χωρίς χαλιά ή με μοκέτες.
• Με διαθέσιμα προϊόντα προσωπικής υγιεινής για ευαίσθητα δέρματα.

Πρωινό για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες
• Με δυνατότητα για τους φιλοξενούμενους να παραγγείλουν από νωρίτερα τα γεύματα τους, παρασκευασμένα  με υλικά που δεν προκαλούν αλλεργίες.
• Χωρίς αγελαδινό γάλα ή λακτόζη.
• Χωρίς ξηρούς καρπούς.
• Με ανθρώπινο δυναμικό εκπαιδευμένο κατάλληλα ώστε να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά                                                  των τροφών.                                                                            
• Με ξεκάθαρη σήμανση για τις τροφές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλεργία.

Η αυστηρή τήρηση των παραπάνω μέτρων συνετέλεσε στο να πιστοποιηθεί και εισαχθεί το “Skopelos Holidays Hotel and Spa” στα 156 καταλύματα σε όλη την Ευρώπη που είναι βραβευμένα με τη “Σφραγίδα Ποιότητας” του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Ερευνών για τις Αλλεργίες. Ο θεσμός της “Σφραγίδας Ποιότητας” δημιουργήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για τις Αλλεργίες σε συνεργασία με ειδήμονες διαφόρων ειδικοτήτων. Η πιστοποίηση είναι διαθέσιμη σε πάνω από δέκα γλώσσες και αποτελεί συνώνυμο εγγυημένης ποιότητας  και της ενεργής υποστήριξης των καταναλωτών που υποφέρουν από αλλεργίες και καλούνται καθημερινά να πάρουν δύσκολες αποφάσεις σχετικά με τη διαβίωσή τους.

 Ο όμιλος “Spyrou Hotels”, ο οποίος ενδιαφέρεται ενεργά για την άνεση των πελατών του, σχεδιάζει να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε και τα υπόλοιπα καταλύματά του να λάβουν την ίδια πιστοποίηση στο προσεχές μέλλον.                                                                                   "Skopelos Holidays Hotel & Spa"
                                                                                                 Χώρα Σκοπέλου

                                                                                           Τηλ: 24240 24301,24054
                                                                                           Fax: 24240 24302

                                                                          Iστοσελίδα: Skopelos Holidays Hotels & Spa

Δεν υπάρχουν σχόλια: