Διαφημίσεις

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

«Γίνε Ιστιοπλόος – Ζήσε την εμπειρία στη Σκόπελο»

Ταχύρυθμα μαθήματα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης , για δίπλωμα κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους θα διεξαχθούν από τον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Κολυμβητικό Όμιλο Σκοπέλου τον Μάιο του 2016.  Καπετάνιος και εκπαιδευτής θα είναι ο Νικόλας Σιάυλος.

H ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ενασχόληση με την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό, δημιουργικής ενασχόλησης με το φυσικό περιβάλλον, άσκησης, απόκτησης πολύπλευρων γνώσεων (αεροδυναμική – υδροδυναμική – ναυτιλία - μετεωρολογία) και ομαδικής συνεργασίας.


Στη σχολή μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες και άνδρες άνω των 18 ετών οι οποίοι γνωρίζουν κολύμβηση.  Ο κύκλος των μαθημάτων χωρίζεται σε πρακτικά και θεωρητικά τα οποία διενεργούνται με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.


Τα πρακτικά μαθήματα πραγματοποιούνται με σύγχρονα και μεγάλα σκάφη ώστε η γνώση και η εμπειρία που θα αποκομιστεί από τους μελλοντικούς κυβερνήτες να τους θέσει ικανούς να ταξιδέψουν με όλων των τύπων ιστιοπλοϊκά σκάφη ανοιχτής θάλασσας της εποχής μας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες ενώ το ωράριο των μαθημάτων καθορίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών – μελλοντικών κυβερνητών.


Περισσότερες πληροφορίες:

Μπάμπης Κοχύλης: 6972 303722

Νικόλας Σιάυλος: 6944 566606

Δεν υπάρχουν σχόλια: