Διαφημίσεις

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Σε λιγότερο από τρεις ώρες η σύνδεση Θεσσαλονίκης με Σποράδες!

Την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σποράδων με ταχύπλοο επιβατηγό από τις 16 Ιουνίου μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου 2016 ανακοίνωσε η Ναυτιλιακή Εταιρεία Hellenic Seaways. (Παλαιότερη ανάρτηση εδώ).

Τα δρομολόγια θα εκτελεί σύμφωνα με την εταιρεία το Flying Cat 4 με χωρητικότητα 440 επιβατών.Ένα σύγχρονο,ασφαλές ταχύπλοο που έχει την δυνατότητα να αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι και 40 κόμβους!

Το ταξίδι θα διαρκεί λιγότερο από τρεις ώρες. Συγκεκριμένα, το ταχύπλοο θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη:

 Καθημερινά στις 09:00π.μ  για Σκόπελο - Αλόννησο - Σκιάθο
 Επιστροφή κάθε απόγευμα στις 19:10 από Σκιάθο, με στάσεις σε Αλόννησο, Σκόπελο
 Άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 22:45μ.μ.
 * Κάθε Παρασκευή -  Σάββατο -  Κυριακή το δρομολόγιο θα περιλαμβάνει στάση και στη Γλώσσα  Σκοπέλου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaways, Αντώνης Αγαπητός ανέφερε μεταξύ άλλων:
« Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιστρέφουμε στη σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σποράδων με ταχύπλοο μετά από δύο χρόνια, και ελπίζουμε ότι τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι τουρίστες θα επωφεληθούν από το καθημερινό δρομολόγιο τόσο για ημερήσιες, όσο και για πολυήμερες διακοπές.
Βρισκόμαστε σε πολύ στενή συνεργασία με τους φορείς της συμπρωτεύουσας ώστε να συμβάλλουμε ακόμα περισσότερο στη συνδεσιμότητά της με τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου με σύγχρονα, ασφαλή πλοία, με στόχο να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τις οποίες η Hellenic Seaways εργάζεται καθημερινά ».

Σύμφωνα με την εταιρεία, « η γρήγορη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων τόσο της συμπρωτεύουσας, όσο και των Σποράδων και αναμένεται να συνεισφέρει στην αύξηση του εσωτερικού τουρισμού κατά την καλοκαιρινή περίοδο ».
Δεν υπάρχουν σχόλια: