Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η ημερήσια εκδρομή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας Σκοπέλου

Kέφι,τραγούδι,χαρούμενα πρόσωπα,επιμορφωτικές επισκέψεις και ελεύθερη βόλτα στην Χώρα της Σκοπέλου, περιείχε η σημερινή 24/5,προγραμματισμένη ημερήσια εκδρομή του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Γλώσσας.
Αναλυτικά η εκδρομή των μικρών μαθητών με τους εκπαιδευτικούς και αρκετούς γονείς μαζί,αναχώρησαν το πρωί με το πούλμαν για την Σκόπελο.


Πρώτη στάση διάρκειας μίας (1) ώρας για επίσκεψη/προσκύνημα στην Ι.Μ. του Αγίου Ρηγίνου (πολιούχος νήσου Σκοπέλου). Εκεί η ευγενέστατη νεοκόρος κα. Μαγδαληνή Αγάλου είχε φροντίσει από νωρίς την υποδοχή και τα κεράσματα των επισκεπτών. Αφού η διευθύντρια κα. Τσουκαλά Γεωργία είπε λίγα λόγια για τον Άγιο και την Μονή, η εκδρομή συνεχίστηκε στο μουσείο "Βακράτσα" μέσα στην Χώρα.



Και εκεί έγινε η ανάλογη υποδοχή και ξενάγηση από την υπεύθυνη κα. Κατερίνα Μεσολογγίτη.
Τελειώνοντας τις 2 αυτές επισκέψεις μαθητές,γονείς/συνοδοί αφέθηκαν ελεύθεροι να κάνουν την βόλτα τους στα γραφικά σοκάκια της Σκοπέλου για καφέ/φαγητό.






Αναχώρηση με το πούλμαν στις 1.30μ.μ. με προορισμό την παραλία  Καστάνι και μετά από μιάμιση ώρα διαμονής η εκδρομή έλαβε τέλος με επιστροφή στη Γλώσσα. Πολλές ευχαριστίες δόθηκαν από όλους στον οδηγό του πούλμαν κ. Γιάννη Καρβέλη για την άψογη και συνεπέστατη συνεργασία του όπως και στην αρτοποιία/ζαχαροπλαστική "Καρβέλης" για τα γλυκά που πρόσφερε στο τέλος της διαδρομής προς την Γλώσσα. Και του χρόνου!







Παλαιό Σκοπελίτικο Αρχοντικό (Βακράτσα)







Κοινοποίηση