Διαφημίσεις

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

"Η Νησιώτισσα" τοπικά παραδοσιακά προϊόντα / Γλώσσα Σκοπέλου

"Η Νησιώτισσα" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο γραφικό χωριό της Γλώσσας Σκοπέλου. Η κύρια δραστηριότητά της είναι η παραγωγή χειροποίητων παραδοσιακών προϊόντων με ντόπια, αγνά υλικά και αυθεντικές τοπικές συνταγές.
Βασικός σκοπός είναι η αξιοποίηση και η προβολή της πλούσιας καλλιέργειας φρούτων, ξηρών καρπών και βοτάνων που διαθέτει η περιοχή και η ανάδειξή τους μέσα από νόστιμα γλυκά του κουταλιού, σπιτικές μαρμελάδες, ντόπια αμυγδαλωτά  και μοναδικές πίτες, με βάση τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής.

Το κατάστημα, στο κεντρικό δρόμο του χωριού διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από σπιτικά και ντόπια προϊόντα. Βαζάκια και χρωματιστές συσκευασίες γεμάτα αρώματα και γεύσεις μας ταξιδεύουν στον χρόνο μέσα σ' ένα ταιριαστό παραδοσιακό περιβάλλον.

Το μικρό τραπεζάκι στην είσοδο του καταστήματος, ενδείκνυται για δοκιμή και επιλογή των γλωσσώτικων παραδοσιακών γλυκών του αρραβώνα και του γάμου.
Μια μικρή επίσκεψη θα σας πείσει και θα επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει...                                                                                                   "Η Νησιώτισσα"
                                                                                      Τοπικά Παραδοσιακά Προϊόντα

                                                                                                 Γλώσσα Σκοπέλου
                                                                                                  τηλ: 24240 34350
                                                                                                         facebook                                                            Η επιχείρησή μας


Κάποια από τα προϊόντα μαςΔεν υπάρχουν σχόλια: