Διαφημίσεις

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Απαγόρευση καύσης / Πυροσβεστικό κλιμάκιο Σκοπέλου

Σύμφωνα με την Ενική Μετερεολογική Υπηρεσία τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Αυτό τον καιρό η υγρασία βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα και η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πυρκαγιάς. Για αυτό παρακαλούνται όσοι έχουν εργασίες για καύση στην ύπαιθρο να τις αναβάλουν αυτές τις μέρες.
 Από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Σκοπέλου έχει σταλεί στο γραφείο Πολιτικής Προστασίας του δήμου ανάλογο έγγραφο για να ενεργοποιηθεί και ο Δήμος με ανακοινώσεις σε όλο το νησί. Μεγάλη προσοχή!Και το σχετικό έγγραφο:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                Σκόπελος  19   Απριλίου 2016
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ                                                   
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ                          
Π Ε.Π.Υ.Δ .  ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ                                       
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΟΛΟΥ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Ταχ. Δ/νση ΣΚΟΠΕΛΟΣ Τ.Κ.: 37003
Τηλ.:24240 24199  - Fax.: 24240 24598                            

 


ΘΕΜΑ : « απαγόρευση καύσης στην ύπαιθρο ».


Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της μετεωρολογικής Υπηρεσίας αλλά και πολλών πηγών του διαδικτύου σχετικά με την πρόγνωση του καιρού, από αύριο Τετάρτη 20/4/2016 μέχρι και την Παρασκευή 22/4/2016 στην περιοχή μας θα πνέουν ισχυροί άνεμοι μέχρι και 7 bf. 
Κατόπιν ενημέρωσης σχετικά που είχα από  τον Κο Διοικητή Π.Υ Ν. Μαγνησίας Πύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου, αλλά και με τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο Σεραφείμ Αθανασίου, παρακαλώ  να  βοηθήσετε με τα μέσα που διαθέτετε για την ενημέρωση των πολιτών της Νήσου Σκοπέλου όπως αναστείλουν κάθε εργασία καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών στην ύπαιθρο καθώς επίσης επίσης και κάθε περίπτωση χρήσης φωτιάς σε εξωτερικό χώρο για το παραπάνω διάστημα.                                                  Ο Προιστάμενος Π.Κ Σκοπέλου
                                                     
                                                    Καραμήντζας Κ. Ευάγγελος
                                                                    Πυραγός

Δεν υπάρχουν σχόλια: