Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Nέο πρόγραμμα TRX / Α.Σ.Πεπάρηθος

Στο νέο ανακαινισμένο τμήμα του Α.Σ. Πεπάρηθος, έχει διαμορφωθεί ο κατάλληλος χώρος όπου έχει ενταχθεί το νέο πρόγραμμα του TRX υπό τις οδηγίες της Στεφανίας Κοχύλη. Η προπόνηση με ιμάντες προσαρμόζεται εύκολα στη φυσική κατάσταση του καθενός και υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα χαρίζοντας υγεία και ομορφιά. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν το νέο πρόγραμμα και παίζοντας με το βάρος να απολαύσουν τον πιο εθιστικό τρόπο εκγύμνασης!

* Το TRX ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις σύγχρονες προπονητικές μεθόδους. Αποτελεί ένα πολύπλευρο όργανο γυμναστικής με μεγάλη ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματος. Αξιοποιώντας σωστά τη βαρύτητα, μπορούν να εκτελεστούν περισσότερες από 300 αερόβιες και δυναμικές ασκήσεις ενώ η χρήση του μπορεί να γίνει από αρχάριους έως και προχωρημένους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των ασκήσεων ο αθλητής κρατιέται από τον ιμάντα και με τη στάση του σώματος ρυθμίζει την ένταση της άσκησης, έχει τα μέγιστα οφέλη στη δύναμη, την ελαστικότητα, το συντονισμό των κινήσεων, την αντοχή και την ισορροπία. Οι περισσότερες ασκήσεις, με το ΤRX εμπλέκουν παραπάνω από μία μυϊκές ομάδες, προσομοιώνοντας έτσι τις κινήσεις της καθημερινότητας. Λόγω του ασταθούς περιβάλλοντος προπόνησης, αυξάνεται η δύναμη του κορμού και ιδιαίτερα των κοιλιακών μυών και ενισχύεται η αντοχή των αρθρώσεων, χωρίς αυτές να επιβαρύνονται.


                                                                                 τηλ επικοινωνίας: 6942 292953





Κοινοποίηση