Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Λαμπρός και ο φετινός εορτασμός για την 25η Μαρτίου / Γλώσσα

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα εορτάσθηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και ο εθνικός ξεσηκωμός της 25ης Μαρτίου 1821 κατά του τουρκικού ζυγού, και φέτος στην Γλώσσα.

Στον Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία, όπου παρευρέθησαν εκτός από πολλούς δημότες, η Δημοτική Αρχή (Αντιδήμαρχος), Δημοτικοί - Κοινοτικοί Σύμβουλοι,εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος τα σχολεία της Γλώσσας - Νηπιαγωγείο, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι συλλόγων.            

Εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου και στην συνέχεια έξω από τον Ιερό Ναό, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση. Κατόπιν ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από τον Δήμο Σκοπέλου, την Δημοτική Κοινότητα Γλώσσης, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Αντίσταση και τα Σχολεία Γλώσσας.

Η εορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, ψάλθηκε ο Εθνικός Ύμνος,απαγγέλθηκαν ποιήματα από μικρούς μαθητές και τέλος με την επιμέλεια της κας. Αθηνάς Ντάκη,παρουσιάστηκαν από τα παιδιά διάφορα χορευτικά δρώμενα της εποχής του ΄21.

                                                            ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

















Κοινοποίηση