Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Party + Κοπή πίτας + Λήξη καμπάνιας “Skopelos Needs U”

Ο Ναυτικός Όμιλος Σκοπέλου, σας καλεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30 στο Ντόκο όπου θα ακολουθήσουν:

Κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου

Απονομή επιταγών στους δικαιούχους επιχειρηματίες που υπέστησαν ζημίες στις επιχειρήσεις τους, από την πρωτοφανή βροχόπτωση της 22ας Σεπτεμβρίου

Party μέχρι το ξημέρωμα με ρόκ και όχι μόνο διάθεση.

Η ανταπόκριση των φίλων του Ομίλου και της Σκοπέλου στο κάλεσμα του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ. μέσω της καμπάνιας Skopelos Needs U στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για δωρεές προς τους πληγέντες της μεγάλης καταστροφής του Σεπτεμβρίου ήταν πρωτοφανής.  Περισσότερα από 20.900€ συγκεντρώθηκαν για τους συμπολίτες μας που είδαν σπίτια και επιχειρήσεις να καταστρέφονται σε λίγες ώρες.

Αρχές Δεκεμβρίου δόθηκαν στα νοικοκυριά , όπως ο Όμιλος είχε δεσμευτεί, οι πρώτες 10.000€ καλύπτοντας τις ανάγκες για περισσότερες από 25 οικοσκευές καθώς και είδη πρώτης ανάγκης (κεραμίδια, αναπηρικό αμαξίδιο, κλπ).  Τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν σε επιχειρηματίες του νησιού, οι οποίοι υπέστησαν ανεπανόρθωτες ζημίες.

Προηγήθηκε συνάντηση με τις επαγγελματικές ενώσεις των επιχειρήσεων : Σύλλογος Πληγέντων Επιχειρήσεων Σκοπέλου, Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου όπου ακούστηκαν όλες οι απόψεις και οι φορείς εισηγήθηκαν για τη σωστή διαχείριση των χρημάτων.

Με αυτή την κίνηση ο Όμιλος έπραξε ως οφείλει κάθε συλλογικός φορέας του νησιού, ανταποκρινόμενος στον παλμό της κοινωνίας μετά τις πρωτοφανείς καταστροφές και συμπαραστεκόμενος στους συμπολίτες μας.  Εδώ και 22 χρόνια άλλωστε έχει αποδείξει έμπρακτα την συνεισφορά του στην κοινωνία του νησιού μας, κυρίως σε ναυταθλητικό επίπεδο και όταν χρειάστηκε και σε κοινωνικό.

Η παρουσία σας την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, και ώρα 20.30 στον θα είναι η μεγαλύτερη τιμή για τον Ναυτικό Όμιλο Σκοπέλου.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://skopelosneedsu.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/skopelosneedsu/
https://twitter.com/Skopelos_Needs_

Περισσότερες πληροφορίες: Κωνσταντίνος Σκούρας 6944 531211, Μπάμπης Κοχύλης: 6972 303722
Κοινοποίηση