Διαφημίσεις

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν υπήρξε απόφαση διακοπής επιδόματος στους εκπαιδευτικούς


Με δήλωσή τους οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, Κατερίνας Παπανάτσιου, Μάκη Μπαλή,τοποθετούνται για το επίδομα απομακρυσμένων-παραμεθορίων τόπων και τονίζουν μέσα από το δελτίο τύπου που εξέδωσαν σήμερα 15/2:                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για το θέμα της διακοπής του επιδόματος παραμεθόριων περιοχών στους καθηγητές που υπηρετούν στις νησιωτικές περιοχές των Βορείων Σποράδων, και με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα:
Δηλώνουμε ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση διακοπής του επιδόματος και ότι στον πρόσφατα ψηφισθέντα Νόμο 4354/2015, στο άρθρο 19 για το επίδομα απομακρυσμένων-παραμεθορίων περιοχών της παρ. 2 του άρθρου 15 του ν. 4024/2011 αναφέρεται ότι αυτό «εξακολουθεί να καταβάλλεται στους δικαιούχους που προέβλεπε η διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 30 του ίδιου ως άνω νόμου, στο ίδιο ύψος και με τις ίδιες προϋποθέσεις», και ότι θα καθοριστούν εκ νέου οι περιοχές που δικαιολογούν τη χορήγηση του ως άνω επιδόματος, με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών, η οποία θα εκδοθεί μέχρι τις 31.3.2016.
Οι βουλευτές είμαστε σε συνεχή επαφή με τα αρμόδια Υπουργεία ώστε οι περιοχές αυτές να επανενταχθούν για να συνεχίσουν να δικαιολογούν το επίδομα αυτό. Επιπλέον, γίνεται προσπάθεια να ενταχτούν και άλλες προβληματικές περιοχές της Μαγνησίας στη σχετική ρύθμιση.

                                                          Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: