Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Δ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ‏


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                 Σκόπελος 03/02/2016
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,
ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Ανακοίνωση
Μελέτες Μορφολογικών Κανόνων Δόμησης και Αρχιτεκτονικής στις περιοχές εντός και εκτός οικισμών μέχρι 2.000 κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας - Σποράδων

Αγαπητοί συμπολίτες,
Σας ενημερώνουμε ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του, στη διεύθυνση: http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=906&sni[1339 ]=4075&language=el-GR τα σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων καθώς και τα σχετικά κείμενα και αντίστοιχους χάρτες που αφορούν στη Μελέτη Μορφολογικών Κανόνων Δόμησης και Αρχιτεκτονικής στις περιοχές εντός και εκτός οικισμών μέχρι 2000 κατοίκων, της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας – Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.


Στόχος των μελετών αυτών είναι η καταγραφή, συμπλήρωση και εξειδίκευση του θεσμικού πλαισίου δόμησης κυρίως για την κατοικία με ειδικούς μορφολογικούς κανόνες. Το εν λόγω έργο θα λειτουργεί συμπληρωματικά με τον υπόλοιπο χωρικό σχεδιασμό και θα συμβάλλει στην καλύτερη οργάνωση του χώρου και στην αναβάθμιση της εικόνας των οικισμών μέσω της μορφολογίας της δόμησης, που θα εντάσσεται στο τοπίο και στην παράδοση χωρίς να παρεμποδίζει την αρχιτεκτονική δημιουργικότητα.
Καλούμε όλους τους πολίτες του νησιού της Σκοπέλου αλλά και τους μηχανικούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή να καταθέσουν γραπτώς τη γνώμη τους επί της Μελέτης ώστε να ληφθούν υπ’ όψιν του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους γραπτώς στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σκοπέλου μέχρι την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016.

Για τυχόν πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σκοπέλου στο τηλέφωνο 2424350125.
Κοινοποίηση