Διαφημίσεις

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΡΗΓΙΝΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του θα μεταβούν στη Σκόπελο, όπου το πρωί της αυτής ημέρας θα επισκεφθούν τα Σχολεία της Χώρας, ενώ το μεσημέρι θα υποδεχθούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο, ο οποίος προσεκλήθη επισήμως από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, προκειμένου να προεξάρχει στην Πανήγυρη του Πολιούχου της Σκοπέλου, Αγίου Ρηγίνου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Τετάρτη 24  Φεβρουαρίου 2016:
ώρα 7.00 μ.μ.  Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου, συγχοροστατούντος και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου  2016: 
ώρα 7.00 π.μ. Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Κερκύρας κ. Νεκταρίου, συλλειτουργούντος και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου.
Αμέσως μετά, θα λάβει χώρα η Ιερά Λιτανεία από το Μοναστήρι του Αγίου, έως τον Μητροπολιτικό Ι. Ναό της Γεννήσεως του Χριστού στη Χώρα Σκοπέλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: