Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Mία ξεχωριστή Πρωτοχρονιά μαζί με τον "Πρωτέα"

Μία ξεχωριστή Πρωτοχρονιά για το 2016 έγινε στον "Πρωτέα" την παραμονή το βράδυ στο λιμάνι του Λουτρακίου Σκοπέλου.Αναλυτικά η ανακοίνωση γράφει:
<< Η  αλλαγή του χρόνου πραγματοποιήθηκε στον Πρωτέα,για όσους το επέλεξαν, με πολλές εκπλήξεις όπως είχε ήδη προγραμματιστεί.
Έγινε η υποδοχή του 2016 με τα φώτα μισοσβησμένα,με την κόρνα του πλοίου να αντιλαλεί  και όλους τους παραβρισκομένους, που ήταν αρκετοί, να χαμογελούν καθώς αντάλλαζαν ευχές.Τη βραδιά στόλιζαν και μικροεδέσματα  στον  μπουφέ που επιμελήθηκε το προσωπικό της κουζίνας του πλοίου αλλά και  απροσδόκητα συμπλήρωσε  η ευγενική προσφορά γυναικών που παραβρέθηκαν στη ρεβεγιόν.Η χαρά και η ευχαρίστηση ήταν  χαραγμένες στα πρόσωπα όλων και έγιναν ακόμη μεγαλύτερες όταν άρχισαν να ηχούν και οι πρώτες << πενιές >> από το τοπικό, λαϊκό μουσικό συγκρότημα που επιλέχθηκε για να ομορφύνει την πρώτη βραδιά του  Νέου μας Χρόνου. Μέσα στα πρώτα λεπτά του 2016 ήρθε στο πλοίο και ο Άι-Βασίλης  γεμάτος δωράκια για τα μικρά παιδιά και << σκόρπισε >>  επίσης  χαρά και άφθονο  το χαμόγελο σε όλους. Λίγο μετά από τους πρώτους χορούς μοιράσθηκε  η Πρωτοχρονιάτικη  Βασιλόπιτα η οποία για πρώτη φορά φέτος περιείχε πέντε φλουριά  αντί του  ενός και όπως ήταν φυσικό ανέδειξε ισάριθμους τυχερούς.
Τα δώρα τους ήταν δωρεάν εισιτήρια για τους προορισμούς των Β.Σποράδων προσφορά της Α.Ν.Ε.Σ. αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά τον ευαίσθητο και κοινωνικό της χαρακτήρα.Το γλέντι συνεχίστηκε μέσα στην χαρμόσυνη αυτή ατμόσφαιρα μέχρι που μας βρήκε σχεδόν όλους η πρώτη αυγή του 2016. Νότες ευτυχίας στις καρδιές όλων. Ευχόμαστε Καλή και Χαρούμενη Χρονιά  σε όλους,όπως μας βρήκε μέσα στον Πρωτέα! >>.








 http://anes.gr/
https://www.facebook.com/ANES.PROTEUS


πηγή: Πρωτεύς

Κοινοποίηση