Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Η κοπή της βασιλόπιτας μαζί με έργα στη Γλώσσα

Τρίτη μέρα του νέου έτους και στη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσης Σκοπέλου έγινε η πατροπαράδοτη κοπή της βασιλόπιτας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης,ο Αντιδήμαρχος Νίκος Τριανταφύλλου,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δημήτρης Τσουκαλάς,Δημοτικοί - Κοινοτικοί Σύμβουλοι και αρκετός κόσμος.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος της ενορίας π.Αλέξιος και αφού αναφέρθηκε στην
άριστη σχέση της τοπικής εκκλησίας με τον Δήμο ζήτησε την βοήθεια για άλλη μια φορά ώστε να εκτελεστούν 2 έργα που αφορούν την Ι.Μονή Ευαγγελίστριας στη Σκόπελο και την Ι.Μονή Ταξιαρχών στη Γλώσσα.Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ.Τσουκαλάς δίνοντας τις ευχές του για το 2016.Ακολούθησε ο Δήμαρχος κ.Βασιλούδης και στην σύντομη ομιλία του (ηχογραφημένη η ομιλία ποιο κάτω)αναφέρθηκε στα προγραμματισμένα έργα του Δήμου για την περιοχή της Γλώσσας - Λουτρακίου όπως και για τα αιτήματα βοήθειας του π.Αλέξιου.

Τέλος έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τυχερή στάθηκε η κα. Μαρία Αντωνίου όπου κέρδισε ένα αξιόλογο βιβλίο με θέμα το Σκοπελίτικο Καρναβάλι (με πλούσιο εικονογραφημένο υλικό).










                                        Ομιλία του Δημάρχου Σκοπέλου Χρ.Βασιλούδη
Κοινοποίηση