Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Δεξίωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου για το 2016

Στο Ε/Γ  Ο/Γ  Πρωτεύς  της Α.Ν.Ε.Σ. έγινε και φέτος η καθιερωμένη δεξίωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.
Μετά τον Καθαγιασμό των υδάτων στο Λιμάνι το Λιμεναρχείο Βόλου κατ'εντολή του Λιμενάρχη Βόλου κ. Κανάλη Εμμανουήλ και μέσα σε πλήθος επίσημων προσκεκλημένων έκοψε την Βασιλόπιτα του Κ.Λ. Βόλου. Ο κ. Λιμενάρχης μέσα από το λόγο του επισήμανε την αξιόλογη προσφορά του Λιμεναρχείου
Βόλου με την άψογη παρουσία του προσωπικού του για την χρονιά που μας πέρασε,ευχήθηκε καλή νέα χρονιά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος ,στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Αγοραστό,στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κα. Κολυνδρίνη ,στους τοπικούς βουλευτές,στον Δήμαρχο Βόλου,σε όλα τα σώματα ασφαλείας Μαγνησίας και στους παραβρισκομένους Διοικητές τους, καθώς και σε πολλούς άλλους επισήμους που τίμησαν με την παρουσία τους την φετινή δεξίωση.
Εξέφρασε επίσης τις δημόσιες ευχαριστίες για τη φιλοξενία και την διοργάνωση της δεξίωσης προς την Α.Ν.Ε.Σ. ,τον Πλοίαρχο του Πρωτέα κ.Αντωνίου Γεώργιο,τους αξιωματικούς και το πλήρωμα.
Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας όπου ανέδειξε τυχερό της χρονιάς το Πυροσβεστικό Σώμα Μαγνησίας αφού το φλουρί βρέθηκε στον κ. Διοικητή του.
Ευχές προς όλους για Καλή και Δημιουργική Χρονιά με καλές θάλασσες!





πηγή: http://anes.gr/

Κοινοποίηση