Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Έλαμψε η Σκόπελος σήμερα!

Τα "ΣκοπελοΧριστούγεννα 2015" ξεκίνησαν σήμερα 13/12 στη Χώρα της Σκοπέλου μέσα σε ένα πραγματικά εορταστικό σκηνικό! Μικροί και μεγάλοι από τις 11 το πρωί κατέκλυσαν την παραλία της Σκοπέλου μπροστά από το Δημοτικό Καφενείο μέχρι και αργά το απόγεμα.Από τα μεγάφωνα ακούγονταν χριστουγεννιάτικα τραγούδια,οι πάγκοι, όπου είχαν στήσει τοπικοί φορείς (π.χ.
Νηπιαγωγείο,Σύλλογος Γονέων &Κηδεμόνων του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου),γεμάτοι με εξαιρετικές χειροποίητες κατασκευές.Τα τραπεζάκια γεμάτα από μικρά παιδιά,όπου υπομονετικά και με αρκετή ευχάριστη διάθεση κοπέλες, δημιουργούσαν στα πρόσωπά τους διάφορες φιγούρες, ήταν από τα πολλά που μπορούσε κάποιος να δει σήμερα.Την δε παράσταση έκλεψαν τα παιδάκια των Νηπιαγωγείων αφού με την καθοδήγηση των δασκάλων τους,τραγούδησαν,χόρεψαν και έπαιξαν παιχνίδια αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα από όλους όσους τα παρακολούθησαν. Προς το τέλος της εκδήλωσης την εμφάνισή του έκανε ο Άγιος Βασίλης. Όχι όμως πάνω στο
έλκηθρο του, όπως συνηθίζει,αλλά μέσω θαλάσσης επάνω σε μία ψαρόβαρκα. Αποβιβάστηκε στο λιμάνι,πήγε στο σπίτι του και από κει μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.Τέλος η Αντιδήμαρχος Σκοπέλου κα. Μάχη Κλωνάρη φωταγώγησε το μεγαλοπρεπέστατο Χριστουγεννιάτικο δέντρο κηρύσσοντας έτσι την έναρξη της εορταστικής περιόδου για φέτος. Χρόνια Πολλά σε όλους!



Κοινοποίηση