Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Μαθήματα εκγύμνασης και διατροφής στη Γλώσσα

Ομάδες εκγύμνασης αλλά και διατροφής έχουν ξεκινήσει από τις 14 Οκτωβρίου στη Γλώσσα και συγκεκριμένα σε αίθουσα τάξης του Γυμνασίου - Λυκείου.
 Η Σταματίνα Χαραλάμπους αφού λάτρεψε το παραδεισένιο νησί της Σκοπέλου,όπως μας είπε,αποφάσισε να ζήσει εδώ και να διδάξει σε ομάδες από παιδιά και ενήλικες, τρόπους εκγύμνασης - διατροφής. Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Τορόντο, Ψυχολογία -  Κοινωνιολογία και Αθλητικές επιστήμες. Είναι εγγεγραμμένη σε δυο επαγγελματικές οργανώσεις NSCA (National Asscoation of Strength and Conditioning) και Οντάριο Κολέγιο Εκπαιδευτικών στον Καναδά.

Έχει διδάξει σε μια κοινότητα Αβορίγινων με παροχή συμβουλών για άστεγους της νεολαίας, με ενήλικες σε ψυχικές ασθένειες και αναπτυξιακές διαταραχές. Έχει εμπειρία σε αθλητές που προπονούνται στον υψηλότερο βαθμό (από το NFL, το στίβο,το τζούντο ) και με ΑΜΕΑ.
Στη σύντομη συνάντησή που είχαμε, η Σταματίνα μίλησε για το όνειρό της: << Αρχικά ήρθα στην Σκόπελο για να διδάξω μαθήματα σχετικά με τη σανίδα του σέρφ, αλλά ερωτεύτηκα αμέσως το νησί και αποφάσισα να μείνω. Είναι πραγματικά ένας παράδεισος !
Σ’αυτό το παραδεισένιο νησί θα ήθελα να συνεχίσω το έργο μου ως εκπαιδευτικός της υγείας και ευεξίας με παράλληλη μέριμνα για την κοινότητα και την αγάπη. Θα ήταν υπέροχο αν υπήρχαν πολλές επιλογές για ψυχαγωγία για παιδιά, νέους και ενήλικες, καθώς και κατάλληλες εγκαταστάσεις! Θα ήθελα να γράψω επιχορηγήσεις και να συγκεντρωθούν χρήματα για αυτές τις πρωτοβουλίες. Θα ήταν θαυμάσιο να δημιουργήσουμε μια πιο υγιή κοινότητα!
Λατρεύω αυτό το νησί. Έχω πολλές ιδέες ευεξίας για τους ανθρώπους, την κοινωνία και το περιβάλλον. Κάποιες από αυτές τις πρωτοβουλίες θα έχουν εθελοντικό χαρακτήρα  και αν θα θέλατε να συμμετέχετε  και να δώσετε ένα χέρι βοηθείας, θα ήταν υπέροχο!
Τώρα το κόστος της συμμετοχής για τα μαθήματα εκγύμνασης και διατροφής είναι 15 ευρώ το μήνα , οι ομάδες θα βρίσκονται  δύο φορές την εβδομάδα περίπου στις 6μ.μ. στα σχολεία της Γλώσσας (βλέπε αφίσα). Ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να αντέξει αυτήν την τιμή ευχαρίστως θα αντάλλαζα αντί χρημάτων με αυγά, φρούτα, λάδι, μέλι κλπ. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου! >>.


Σταματίνα Χαραλάμπους
Τηλ:  6971 969154
Email:  samantha.haralampous@gmail.com
Facebook: Stamatina Haralampous


Κοινοποίηση