Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Σκόπελο

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την χτυπημένη από την τελευταία θεομηνία Σκόπελο για να δει ο ίδιος, και η συνοδεία του, το μέγεθος των καταστροφών. Μαζί με τον Πρωθυπουργό ήταν ο Υπουργός  ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ο Υπουργός  Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.
Τα στρατιωτικά ελικόπτερα όπου τους μετέφεραν ήρθαν από την Αλεξανδρούπολη, αφού εκεί είχαν παρακολουθήσει νωρίτερα την
διακλαδική στρατιωτική άσκηση "ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ''. Στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Σκοπέλου παρευρέθηκαν για την υποδοχή ο Δήμαρχος Χρήστος Βασιλούδης,ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας/Νήσων Β.Σποράδων Νίκος Πλωμαρίτης σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και πολλοί δημότες.Ο Πρωθυπουργός και όλοι όσοι τον συνόδευαν πέρασαν από την περιοχή Βαθύ Ρέμα για να δουν ένα μέρος των καταστροφών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκε εντολή να παραμείνει το στρατιωτικό κλιμάκιο για άλλες 10 μέρες παραπάνω, ώστε να βοηθήσει σε περαιτέρω αποκατάσταση των ζημιών.
Επίσης, σημαντικό να πούμε, δόθηκε επιστολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού όπου αναφέρεται, εκτός των άλλων (φορολογικές ελαφρύνσεις-αποκατάσταση ζημιών επιχειρήσεων κτλ), το εκτιμώμενο συνολικό ύψος των ζημιών (19,8 εκ. ευρώ).
Ακολούθησε ένα 30λεπτο γεύμα στο εστιατόριο " η Κληματαριά" και τέλος αφού χαιρέτησε όσους ήταν εκεί έφυγε υποσχόμενος να κάνει ότι μπορεί για να επουλωθούν οι πληγές της Σκοπέλου.










Κοινοποίηση