Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Η άλλη πλευρά του Αλέξη Τσίπρα

Απλός,ανθρώπινος,χωρίς τουπέ μεγαλοπολιτικού ο Αλέξης Τσίπρας κατά την χθεσινή του επίσκεψη στη Σκόπελο. Με το απλό του εγκάρδιο χαμόγελο χαιρετούσε αλλά και άκουγε με προσοχή όσους τον πλησίαζαν κοντά.Ακόμα και selfie έβγαλε με μικρά παιδιά! Ρώτησε φαντάρους/αξιωματικούς, που έχουν έρθει εδώ και μέρες για την αποκατάσταση των ζημιών, πως περνάνε στο νησί,εάν είναι ευχαριστημένοι. Άλλες στιγμές διέκρινες τον προβληματισμό και την κατήφεια στα όσα άκουγε και έβλεπε από τον Δήμαρχο Χρήστο Βασιλούδη για τις καταστροφές της θεομηνίας.
Η Ασφάλεια του, που ως συνήθως βλέπουμε σε τέτοιου είδους επισκέψεις Πρωθυπουργών, πολύ διακριτική με 2 μόνο άτομα. Εντύπωση μας έκανε (το ακούσαμε και από κόσμο) το ότι επισκέφθηκε την Σκόπελο χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο.Και εννοούμε ότι δεν ήρθε σε ένα νησί των 4-5 χιλιάδων κατοίκων για ψήφους σε προεκλογική περίοδο,όπως μας έχουν συνηθίσει τόσοι και τόσοι πολιτικοί. Γιατί τότε μας θυμούνται ...Δεν είχε να κερδίσει κάτι το ιδιαίτερο.Να μην αδικήσουμε βέβαια και τον Υπουργό ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο ο οποίος και αυτός με τη σειρά του συμπεριφέρθηκε στον κόσμο το ίδιο απλά.Χωρίς να υπονοηθεί κάτι άλλο από πολιτικής άποψης, ένα έχουμε να πούμε: μπράβο Αλέξη! Δείχνεις άνθρωπος απλός, του λαού. Μακάρι να σε μιμηθούν και άλλοι πολιτικοί έτσι.
Και για την Ιστορία να σας πούμε ότι και πρίν 59 ολόκληρα χρόνια είχε ξανά επισκεφθεί εν ενεργεία Πρωθυπουργός τη Σκόπελο.Ήταν το καλοκαίρι του 1956 επί Δημαρχίας Ιωάννη Δουλίδη. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.




Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Σκόπελο το 1956 (δανεισμένες από την σελίδα:  Η Σκόπελος μέσα στον χρόνο)






























Κοινοποίηση