Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εργασίες συνεχίζονται στον Άγιο Ταξιάρχη

Οι εργασίες στον Άγιο Ταξιάρχη στην περιοχή της Γλώσσας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό όπως θα δείτε παρακάτω και στις φωτογραφίες. Οι εργασίες βρίσκονται στο στάδιο με το αρμολόγημα των εσωτερικών τοίχων της μονής αλλά και των εξωτερικών τοιχίων. Η επίστρωση γίνεται με ειδικό "πατητό κονίαμα" ώστε να αναπνέουν πλέον σωστά τα τοιχώματα.Οι εργασίες αποπεράτωσης λήγουν βάσει της αρχικής μελέτης μέχρι 31 Οκτωβρίου...
Αλλά μάλλον έχει ζητηθεί παράταση του χρόνου λόγω παραπάνω εργασιών που προέκυψαν και πρέπει να γίνουν. Ίδωμεν! Εμείς θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, όπως κάναμε και στο παρελθόν από τότε που ξεκίνησαν οι εργασίες,και θα σας ενημερώσουμε πάλι.



 







Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Καὶ μὴ λησμονηθεῖ κι ἡ μοναστηριακὴ ἡ βρύση, ἡ ὁποία βρίσκεται λίγο παραπέρα, γιατὶ πρέπει κι αὐτὴ νὰ ἀναπαλαιωθεῖ. π. κ. ν. κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.