Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Έχει το φεστιβάλ « γυρίσματα »... στο λιμάνι της Σκοπέλου

                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος»:

                                              Έχει το φεστιβάλ « γυρίσματα »

Την προετοιμασία των ανθρώπων της Σκοπέλου εν όψει του τρίτου Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» παρακολουθούν μέσα από τον κινηματογραφικό τους φακό οι σκηνοθέτες Νικόλας Μακρής και Μιχάλης Γιγιντής στη νέα μικρού μήκους ταινία τους, τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα.
Με φόντο το γραφικό τοπίο της Σκοπέλου, καθημερινοί χαρακτήρες ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το Φεστιβάλ είναι οι άνθρωποι του.

Οι σκηνοθέτες της ταινίας και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα» που έχει αναλάβει την οργάνωση παραγωγής, προσκαλούν όλους όσοι θα ήθελαν εθελοντικά να συμβάλουν στην ολοκλήρωση της ταινίας, το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 2 το μεσημέρι, στο λιμάνι της Σκοπέλου, όπου θα πραγματοποιηθεί κινηματογραφικό γύρισμα.

Το Φεστιβάλ που διοργανώνουν η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς τιμή του εμπνευσμένου χοροδιδάσκαλου Διαμαντή Παλαιολόγου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Σκοπέλου και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου.

To Φεστιβάλ που αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης έρευνας του Παντείου πανεπιστημίου, πραγματοποιείται με χορηγούς την Hellenic Seaways, και χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΑ Δίκτυο, την εφημερίδα Metropolis press και την ευγενική υποστήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης PRAXIS και τοπικών επιχειρήσεων (Κανέλα και ACS).

To επίσημο βίντεο της προηγούμενης διοργάνωσης, μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=gQSo4m_dazY

Πληροφορίες: www.dancefestival.gr , www.plegma.org
Κοινοποίηση