Διαφημίσεις

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015

Η ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ Ε΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Το απόγευμα της Πέμπτης 13ης Αυγούστου 2015 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συμπαρόντων του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Νικοδήμου Ευσταθίου και του Δισκ. Νεκταρίου Ευγενικού, παρέστη στην τελετή λήξης της Ε΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας, κατά την οποία φιλοεξνήθηκαν 110 αγόρια της Ε΄ και ΣΤ΄Δημοτικού.

Κατά τη διάρκεια της εορτής ο Αρχηγός Αρχιμ. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης, παρουσίασε το πλαίσιο δράσης της κατασκηνωτικής περιόδου
και ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για την πατρική του μέριμνα μια ευλογία, τα στελέχη για την ανιδιοτελή προσφορά τους και το έμμισθο προσωπικό για την καλή συνεργασία τους.
Στη συνέχεια οι κατασκηνωτές παρουσίασαν τραγούδια και θεατρικά, που είχαν προετοιμάσει, γεμάτα με ωφέλιμα μηνύματα αλλά και ιδιαίτερα χιουμοριστικά.
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε λόγο επαίνου και καταρτισμού προς τους κατασκηνωτές και τους γονείς και τόνισε πως το σπουδαίο που επιτελείτε στην κατασκήνωση είναι η εν Χριστώ κοινωνικοποίηση των συμμετεχόντων σε αυτή.Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος
Βάκη 21 - 341 00 Χαλκίδα
τηλ. 22210.60404-7, fax: 22210.61505
www.imchalkidos.gr - imchalkidos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: