Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Για αυτό είμαι κι εγώ εθελοντής!

3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος»:
                                       
Ζήσε «εκ των έσω» την εμπειρία του τρίτου Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» που θα πραγματοποιηθεί στη Σκόπελο από 23 έως 25 Αυγούστου, μέσα από την μεγάλη ομάδα των εθελοντών του.

Οι εθελοντές είναι η ψυχή του Φεστιβάλ και είναι πράγματι ευχάριστο που ο κατάλογος
διευρύνεται καθημερινά με νέους και δημιουργικούς ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε τις αρχές που ο Διαμαντής μας δίδαξε: εθελοντισμός, ανιδιοτέλεια, ήθος και με τους οποίους οραματιζόμαστε από κοινού το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» να γίνει θεσμός, να στεφθεί με επιτυχία και να προσδιορίσει πολιτιστικά τον τόπο μας.

                     Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την ακόλουθη φόρμα:                                   http://www.dancefestival.gr/#!volunteersgr/c1hrp ή να επικοινωνήσουν                                                                   με το τηλ.: 6951 004630.

Το Φεστιβάλ που διοργανώνουν η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς τιμή του εμπνευσμένου χοροδιδάσκαλου Διαμαντή Παλαιολόγου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Σκοπέλου και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου.

To Φεστιβάλ που αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης έρευνας του Παντείου πανεπιστημίου, πραγματοποιείται με χορηγούς την Hellenic Seaways, τα νερά Θεόνη, την ΕΨΑ και τη Ρετσίνα Μαλαματίνα και χορηγούς επικοινωνίας την ΕΡΑ Δίκτυο, την εφημερίδα Metropolis press, το Dancepress.gr και το Skopelosonline.gr και την ευγενική υποστήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης PRAXIS και των τοπικών επιχειρήσεων Κανέλα και ACS.

To επίσημο βίντεο της προηγούμενης διοργάνωσης, μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=gQSo4m_dazY

Πληροφορίες: www.dancefestival.gr , www.plegma.org




Κοινοποίηση