Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

                         Χαλκίδα 10 Αυγούστου 2015

Γίνεται γνωστό ότι, συν Θεώ, πανηγυρίζει με μεγάλη εκκλησιαστική λαμπρότητα το Ιερό Προσκύνημα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ στη Νέα Αρτάκη Χαλκίδος, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
  Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015, ώρα 8:30 μ.μ.: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, με Επιτάφιο και Εγκώμια της Παναγίας μας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.κ. Χρυσοστόμου.        
   Σάββατο 22 Αυγούστου 2015, ώρα 7:00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια Λιτάνευση της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος της Φανερωμένης, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ιωάννου Καραμούζη - Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως.
   Κυριακή 23 Αυγούστου 2015, ώρα 7:00 π.μ.: Όρθρος και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Τιμοθέου Μπαϊμπάκη - Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος δεν θα ευρίσκεται τις ημέρες της Πανηγύρεως στη Νέα Αρτάκη, διότι προσεκλήθη επισήμως από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ και, συν Θεώ, θα Τον συνοδεύσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Κυζίκου της Μικράς Ασίας, όπου, για πρώτη φορά μετά από 93 έτη, κατά την ημέρα της Αποδόσεως της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, θα λειτουργήσει, στα ερείπια της Ι. Μονής, ο Πατριάρχης μας, συλλειτουργούντος του Μητροπολίτου μας και του οικείου Ιεράρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου.
Στη Θεία Λειτουργία έχουν προγραμματίσει να έλθουν και πολλοί κάτοικοι της Νέας Αρτάκης, χάρη σε πρωτοβουλία των Εκδόσεων ΚΥΖΙΚΟΣ, οι οποίες διοργανώνουν 4ήμερη οδική προσκυνηματική εκδρομή.



Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος
Βάκη 21 - 341 00 Χαλκίδα
τηλ. 22210.60404-7, fax: 22210.61505
www.imchalkidos.gr - imchalkidos@yahoo.gr



Κοινοποίηση