Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Καταπληκτική η 1η βραδιά του Φεστιβάλ Γλώσσας

Χίλια καλωσορίσατε,στα μέρη τα δικά μας κι εμείς σας περιμέναμε με όλη την καρδιά μας... με τη μελωδική φωνή της Δέσποινας Αθανασίου, υποδέχτηκε η Γλώσσα τα 12 χορευτικά συγκροτήματα που συμμετέχουν  στο 3ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.
Τα γραφικά σοκάκια της Γλώσσας γέμισαν χθες το βράδυ με τις ομορφιές της ελληνικής παράδοσης. Οι εντυπωσιακές παρουσίες, τα χαμογελαστά πρόσωπα και κυρίως η ελληνική λεβεντιά, μαγνήτισαν τα βλέμματα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του χωριού μας.
  Τα φώτα της σκηνής, άναψαν στις 8 το βράδυ  με την παρουσίαση 6 χορευτικών ομάδων και έσβησαν στις 3 το πρωί, αφού το κέφι  των χορευτών,  και της ορχήστρας ήταν ατελείωτο και σίγουρα θα κρατούσε περισσότερο αν δε γινόταν η αναχώρηση των λεωφορείων για Λουτράκι και Έληος. Στην αρχή της εκδήλωσης και αφού τελείωσε μέσα σε χειροκροτήματα η παρέλαση των ομάδων, απονεμήθηκαν σε αυτές αναμνηστικά δώρα.
Την απονομή έκαναν ο Δήμαρχος Σκοπέλου κος Χρήστος Βασιλούδης, ο Αντιδήμαρχος κος. Νίκος Τριανταφύλλου, Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι, όπως και ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας.
Η 1η βραδιά έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις! Καλή επιτυχία κι απόψε!













Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Ἀλήθεια, γιὰ τὴν Πανήγυρι τοῦ Ἁη -Γιάννη στὸ Καστρί, γιατὶ δὲν ἔγινε λόγος; 28/29 Αὐγουστου Πανηγυρίζει. Κι ἐκτὸς αὐτῶν μὴν τὸ ξεχνᾶμε ὅτι εἶναι, καὶ Θὰ συνεχίζει νὰ εἶναι, τὸ σέμνωμα τὸ ἀσκητικὸ τῶν Βορείων Σποραδων, γιατὶ ὁ βράχος ἐκεῖνος ποὺ στεφανώνεται, ὄχι τυχαῖα, μὲ τὸ ναὸ πρὸς τιμὴν Ἐκέινου ποὺ ζοῦσε στὴν ἔρημο κι ἔτρωγε "ἀκρίδες"( δηλ. βλασταρια) καὶ μέλι ἄγριο, τοῦ Τ. Προδρόμου δηλ., πολλὰ μᾶς ὑποννοεῖ κι ἀκόμα περισσότερα μᾶς λέει. π.κ.ν. καλλιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.