Διαφημίσεις

Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Καταπληκτική η 1η βραδιά του Φεστιβάλ Γλώσσας

Χίλια καλωσορίσατε,στα μέρη τα δικά μας κι εμείς σας περιμέναμε με όλη την καρδιά μας... με τη μελωδική φωνή της Δέσποινας Αθανασίου, υποδέχτηκε η Γλώσσα τα 12 χορευτικά συγκροτήματα που συμμετέχουν  στο 3ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.
Τα γραφικά σοκάκια της Γλώσσας γέμισαν χθες το βράδυ με τις ομορφιές της ελληνικής παράδοσης. Οι εντυπωσιακές παρουσίες, τα χαμογελαστά πρόσωπα και κυρίως η ελληνική λεβεντιά, μαγνήτισαν τα βλέμματα των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του χωριού μας.
  Τα φώτα της σκηνής, άναψαν στις 8 το βράδυ  με την παρουσίαση 6 χορευτικών ομάδων και έσβησαν στις 3 το πρωί, αφού το κέφι  των χορευτών,  και της ορχήστρας ήταν ατελείωτο και σίγουρα θα κρατούσε περισσότερο αν δε γινόταν η αναχώρηση των λεωφορείων για Λουτράκι και Έληος. Στην αρχή της εκδήλωσης και αφού τελείωσε μέσα σε χειροκροτήματα η παρέλαση των ομάδων, απονεμήθηκαν σε αυτές αναμνηστικά δώρα.
Την απονομή έκαναν ο Δήμαρχος Σκοπέλου κος Χρήστος Βασιλούδης, ο Αντιδήμαρχος κος. Νίκος Τριανταφύλλου, Δημοτικοί & Κοινοτικοί Σύμβουλοι, όπως και ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας.
Η 1η βραδιά έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις! Καλή επιτυχία κι απόψε!

1 σχόλιο:

Konstantinos είπε...

Ἀλήθεια, γιὰ τὴν Πανήγυρι τοῦ Ἁη -Γιάννη στὸ Καστρί, γιατὶ δὲν ἔγινε λόγος; 28/29 Αὐγουστου Πανηγυρίζει. Κι ἐκτὸς αὐτῶν μὴν τὸ ξεχνᾶμε ὅτι εἶναι, καὶ Θὰ συνεχίζει νὰ εἶναι, τὸ σέμνωμα τὸ ἀσκητικὸ τῶν Βορείων Σποραδων, γιατὶ ὁ βράχος ἐκεῖνος ποὺ στεφανώνεται, ὄχι τυχαῖα, μὲ τὸ ναὸ πρὸς τιμὴν Ἐκέινου ποὺ ζοῦσε στὴν ἔρημο κι ἔτρωγε "ἀκρίδες"( δηλ. βλασταρια) καὶ μέλι ἄγριο, τοῦ Τ. Προδρόμου δηλ., πολλὰ μᾶς ὑποννοεῖ κι ἀκόμα περισσότερα μᾶς λέει. π.κ.ν. καλλιανός