Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ταβέρνα/Μεζεδοπωλείο "Παραδοσιακή Γωνιά"

Καλοκαίρι σημαίνει νησί, ήλιος, θάλασσα, κι αμέσως μετά, τσιπουράκι  με καλή παρέα και λαχταριστές ποικιλίες!  Στην πανέμορφη Γλώσσα Σκοπέλου, ακριβώς στην είσοδο του χωριού, δίπλα στη στάση των λεωφορείων, υπάρχει η ''Παραδοσιακή Γωνιά", ένας χώρος ιδανικός για όλες τις ώρες, που μπορείτε να απολαύσετε  τις μοναδικές, παραδοσιακές, χειροποίητες  λιχουδιές,
που επιμελείται αποκλειστικά  η Χρύσα με πολύ μεράκι!

  Διαλεχτοί, φρεσκότατοι τσιπουρομεζέδες,όπως, σουπιές με χόρτα - μπακαλιάρος με πράσο- καλαμάρι απλό και  γεμιστό, χταποδάκι κρασάτο ή ψητό, χταποδοκεφτέδες, και φυσικά γαρίδες και μύδια σαγανάκι! Επίσης όλων των ειδών τα οστρακοειδή,καθημερινά σερβίρονται με ντόπιο τσίπουρο παραγωγής μας!

    Αλλά και  για τους πιστούς λάτρεις του κρέατος και του καλού κρασιού, ψητά της ώρας όπως,σουβλάκι χοιρινό και  κοτόπουλο,  μπιφτέκι  απλό και γεμιστό, λουκάνικο χωριάτικο, παϊδάκια,μπριζόλες!
   Όλα τα πιάτα συνοδεύονται πάντα με φρέσκο καθαρισμένη  χειροποίητη πατάτα!
   Όμως από μια "Παραδοσιακή Γωνιά",  δεν μπορεί να λείπει ο μουσακάς, το παστίτσιο, τα γεμιστά και  τα φρεσκότατα φασολάκια!
   Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος, γαριδομακαρονάδα, καραβιδομακαρονάδα, αστακομακαρονάδα (κατόπιν παραγγελίας), και  "mama mia salad"!
               
   Ανοικτά από το πρωί, για το καφεδάκι σας  στην δροσερή μας βεράντα, αλλά και για τις ημέρες που ο υδράργυρος θα χτυπάει κόκκινο, η κλιματιζόμενη αίθουσα, είναι ιδανική  για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας το γεύμα ή το δείπνο σας! Φυσικά free internet.

            Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή κρατήσεις:  24240 - 33292  &  6986 868771
   Καλό καλοκαίρι λοιπόν με πολλά ταξίδια γευσιγνωσίας μόνο στην "Παραδοσιακή Γωνιά".



                                                           Το κατάστημά μας













Κοινοποίηση