Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Άμεση εξυπηρέτηση/Λύθηκε το πρόβλημα!

Επιτέλους η ταλαιπωρία πολλών χρόνων για πολύ κόσμο της Γλώσσας-Λουτρακίου πήρε τέλος οριστικά! Σήμερα το πρωί τεχνικοί από την Τράπεζα Πειραιώς εγκατέστησαν το μηχάνημα χρηματικών συναλλαγών (ΑΤΜ) στην είσοδο του χωριού, όπου η λειτουργία του θα ξεκινήσει την ερχόμενη βδομάδα.

Η συλλογική προσπάθεια της  προηγούμενης,της τωρινής Δημοτικής Αρχής και του διευθυντή της τράπεζας (κατάστημα Σκοπέλου) κ. Αραβώση Παναγιώτη  απέδωσε καρπούς. << Η Τράπεζα Πειραιώς προσπαθεί πάντα να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.Δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στο αίτημα του κόσμου της περιοχής σας για την επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος που αντιμετώπιζε πολύς κόσμος με την έλλειψη ενός ATM και την υποχρεωτική μετακίνηση προς τη Σκόπελο για την διεκπεραίωση των χρηματικών συναλλαγών του. Ειδικότερα οι ηλικιωμένοι που δεν ήταν δυνατόν να μεταβούν στη Σκόπελο για οποιαδήποτε συναλλαγή τους >> μας τόνισε μεταξύ άλλων  ο κ. Αραβώσης.


Το συγκεκριμένο ΑΤΜ θα δουλεύει 365 μέρες το χρόνο διότι υπάρχουν και μηχανήματα που είναι εποχιακά...
 Το μηχάνημα θα εκτελεί πάσης φύσεως  συναλλαγές εκτός από καταθέσεις. Ο τρόπος πληρωμής λογαριασμών θα προϋποθέτει: ο ενδιαφερόμενος να ανοίξει έναν λογαριασμό στη τράπεζα για άμεση πλέον εξυπηρέτηση από το ΑΤΜ. Ευχόμαστε την ομαλή λειτουργία του προς εξυπηρέτηση του κοινού.


Κοινοποίηση