Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Η Σκόπελος φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2015


Μεγάλη επιτυχία για την Σκόπελο η συμφωνία που επετεύχθη την περασμένη εβδομάδα μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ( Ε.Ο.ΠΕ ) και του Δήμου Σκοπέλου για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley 2015! 
Αξίζει να σημειωθεί ότι  αγώνες θα καλυφθούν από τηλεοπτικούς - ραδιοφωνικούς σταθμούς σε απευθείας συνδέσεις αλλά και μαγνητοσκοπημένες.
Σε επικοινωνία  με τον  Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού κ. Νίκο Γκουμά, μεταξύ άλλων μας αναφέρει: << Το τριήμερο 17-18-19 Ιουλίου πρόκειται να διεξαχθεί το Πανελλήνιο Τουρνουά Μaster 2015 ανδρών-γυναικών με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων της χώρας μας.
Είναι τιμή για την Σκόπελο που φιλοξενεί αυτό το μεγάλο γεγονός, το οποίο έχει πολλαπλές προεκτάσεις στον αθλητικό, πολιτιστικό και οικονομικό τομέα της περιοχής, καθώς αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για την προβολή και την διαφήμιση του νησιού μας.
Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε εις πέρας αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και καλούμε τους συμπολίτες μας να αγκαλιάσουν αυτό το εγχείρημα >>.
Κοινοποίηση