Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Εντύπωση άσχημη και πολλά ερωτηματικά...

Εντύπωση άσχημη και πολλά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν σήμερα το πρωί, από αρκετούς  που παρευρέθησαν για τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και  την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821, στον Ι.Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Γλώσσα.
 Ο λόγος, ο <<πανηγυρικός>> της ημέρας που συνηθίζεται εδώ και δεκάδες χρόνια να γράφεται και να εκφωνείται από εκπαιδευτικό. Όπως και συνηθίζεται να ξεκινάει με την προσφώνηση των επισήμων που παρευρίσκονται στη Δοξολογία.
 Σήμερα, ο/η εκπαιδευτικός που έγραψε τον <<πανηγυρικό>>, ανέθεσε σε μαθήτρια Λυκείου την εκφώνηση, παραλείποντας όμως  κάτι πολύ σημαντικό! Την παρουσία των επισήμων! Λάθος τονίζουμε της/του εκπαιδευτικού και μόνο, που τον επιμελήθηκε και όχι της μαθήτριας η οποία  έκανε άριστη εκφώνηση.Η μόνη αναφορά ήταν στο πρόσωπο του π.Αλεξίου.Παρόντες ήταν όμως και ο Αντιδήμαρχος Σκοπέλου,ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας,Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.
   Στα χρονικά της ιστορίας της Γλώσσας, απ ότι μάθαμε είχε γίνει άλλη μια φορά, πολλά χρόνια πριν. Και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο  από ορισμένους επισήμους που ήταν σήμερα παρόντες.
Μία πικρία αλλά και με εύλογα ερωτηματικά... βγήκε σήμερα.  Ελπίζουμε να ήταν μια απροσεξία που δεν θα συνεχιστεί... Καλό είναι να τηρούμε  τους κανόνες και να μην προσπαθούμε να τους αλλάξουμε.
 

Κοινοποίηση