Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (25η Μαρτίου)


Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα εορτάσθηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και ο εθνικός ξεσηκωμός της 25ης Μαρτίου 1821 κατά του τουρκικού ζυγού, και στην Γλώσσα.
Στον Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου τελέσθηκε η επίσημη δοξολογία, όπου παρευρέθησαν εκτός από πολλούς δημότες, ο Αντιδήμαρχος Σκοπέλου κ. Ν.Τριανταφύλλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσης κ. Δ.Τσουκαλάς, Δημοτικοί - Κοινοτικοί Σύμβουλοι,ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος κ. Σ.Σταμούλης, τα σχολεία της Γλώσσας, Νηπιαγωγείο εκπαιδευτικοί, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας όπου παρουσίασε και το λάβαρο του συλλόγου με το οποίο θα εμφανίζεται από δω και πέρα, σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα συμμετέχει, αρχής γενομένης με το ταξίδι στην Ρουμανία (εδώ).
Εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από μαθήτρια της Β΄Λυκείου του Γυμνασίου & Λυκειακές τάξεις και απαγγέλθηκαν ποιήματα από παιδιά του Νηπιαγωγείου.
Στην συνέχεια παρά το ψιλόβροχο που επικρατούσε έξω από τον Ιερό Ναό, εψάλη επιμνημόσυνη δέηση και κατόπιν κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων από τον Δήμο Σκοπέλου, την Δημοτική Κοινότητα Γλώσσης, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Αντίσταση, τα Σχολεία Γλώσσας και το Νηπιαγωγείο.
Η εορταστική εκδήλωση τελείωσε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και ψάλθηκε από όλους ο Εθνικός μας  Ύμνος. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
















Κοινοποίηση