Διαφημίσεις

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα


Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει, την συμμετοχή της χορευτικής του ομάδας στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στη Ρουμανία για τον εορτασμό της Ελληνικής Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου.
Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας, προσκεκλημένος της Unesco και της Ελληνικής κοινότητας της Ρουμανίας, έχει τη τιμή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα,στο Βουκουρέστι και στη πόλη Καλιμανέστι, στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται εκεί στις 27, 28 και 29 Μαρτίου 2015.
 Στις εκδηλώσεις αυτές για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, κάθε χρόνο προσκαλείται και ένας Πολιτιστικός Σύλλογος από τη Ελλάδα, για να μεταφέρει μηνύματα Ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού στους Έλληνες της Ρουμανίας αλλά και στους Βαλκάνιους γείτονές μας.
 Κάθε χρόνο χορευτικές ομάδες από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας εκπροσωπούν την Ελληνική περηφάνια, την ιστορία και την παράδοσή μας στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο για τη εθνική μας γιορτή.
Φέτος, στη Ρουμανία, η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τη Γλώσσα Σκοπέλου !!!

                                                          Το Δ.Σ.


Τα "Δρώμενα του τόπου μας" εύχονται καλή επιτυχία σε αυτό το ταξίδι στη Ρουμανία και θα πρέπει όλοι, να νιώθουμε περήφανοι που θα διαφημιστεί ο τόπος μας από τον Σύλλογο και την Χορευτική Ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: