Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Έφυγε και η παιδίατρος...


' Τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα...΄ Έτσι λέει μια παροιμία βγαλμένη και αυτή από τον λαό μας.
Και πάλι χωρίς παιδίατρο το νησί μας και εννοώ δημόσιο λειτουργό του Ε.Σ.Υ. όπου ο κάθε φορολογούμενος που πληρώνει δεν έχει αυτά που δικαιούται.
Μάλλον κρίθηκε απαραίτητο από τους υπεύθυνους του Υπουργείου Υγείας, να μετακομίσει η παιδίατρος σε άλλη πόλη (Χαλκίδα), διότι τα παιδιά της Σκοπέλου δεν χρειάζονται γιατρό...
Είναι υγιέστατα και δεν χρίζουν φροντίδα εάν αρρωστήσουν, από τον ειδικό γιατρό. Βρε αδερφέ στο κάτω κάτω υπάρχουν και οι υπάρχοντες γιατροί, όσοι μας έχουν απομείνει βέβαια.
Ντροπή σας κύριοι. Ας ελπίσουμε με την νέα κυβέρνηση και τον νέο υπουργό υγείας να αλλάξουν τα πράγματα. Κύριε Κουρουμπλή ενδιαφερθείτε και για τις άγονες γραμμές,τα νησιά μας πάνω και σε αυτό το καυτό θέμα.
Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.