Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ο κ.ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ σας καλεί για έναν διάλογο!

Τη Κυριακή 4 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα,στο καφέ «Πυξίδα» στη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσης οργανώνουμε εκδήλωση Ανοικτού Κοινωνικού Διαλόγου και σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε και να λάβετε το λόγο, εκθέτοντας τις δικές σας απόψεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που απασχολούν τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσης. Οι προτάσεις σας θα συμβάλουν ουσιαστικά στην τελική διαμόρφωση του προγράμματος μας.
 
                                                    Με εκτίμηση
                                               Σταμάτης Περίσσης 
                                        Υποψήφιος Δήμαρχος Σκοπέλου
                                            Της δημοτικής παράταξης 
                               «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΟΡΑΜΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ»
Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Περίσση

    Μιας και οι υπάρχουν πολλοί απο εμάς που δεν μπορούμε να έρθουμε την εν λόγω ημέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω, έστω και ηλεκτρονικά γιατί εντάξατε το λιμάνι του λουτρακίου στο πρόγραμμα Natura κατά τη θητεία σας ως δήμαρχος, με αποτέλεσμα να απαγορεύεται πλέον να γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση βελτίωσης του λιμανίου, όπως επίσης και η δημιουργία μαρίνας. Η κίνηση σας ήταν απερίσκεπτη ή είχε ως σκοπό την "εξουδετέρωση" του λιμανιού της Γλώσσας ώστε τα πλοία να προσεγγίζουν μόνο στη Σκόπελο? Σαν Γλωσσιώτες θα πρέπει να γνωρίζουμε την απάντηση σας πάνω σε ένα θέμα πολύ σημαντικό για τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.