Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ: Εμείς σας κοιτάμε στα μάτια!


Χθες Παρασκευή 2 Μαΐου στο Cafe Bar ΄΄Πυξίδα΄΄ στη Γλώσσα Σκοπέλου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη συνάντηση του Υποψήφιου Δημάρχου της ΄΄Δημοτικής Υπέρβασης΄΄ κ. Χρήστου Βασιλούδη με κατοίκους της Γλώσσας και του Λουτρακίου. Με μεγάλη και πέραν των προσδοκιών συμμετοχή κόσμου , έγινε από τον κύριο Χρ. Βασιλούδη , μια εκτενής αναφορά (εδώ) στα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά την 4 ετία 2007 - 2010, όπου και διετέλεσε Δήμαρχος.  Έπειτα δόθηκε μεγάλη βαρύτητα  σε θέματα ουσίας που απασχολούν τους κατοίκους
της περιοχής , σε ζητήματα μείζονος σημασίας , της καθημερινότητας τους καθώς επίσης έγινε και συζήτηση για τον τουρισμό ,την προβολή της Γλώσσας του Λουτρακίου και  γενικότερα του νησιού, την εκπαίδευση, την ιατρική κάλυψη την νεολαία , τον αθλητισμό κ.λ.π .  Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και του υποψήφιου Δημάρχου όπου ακούστηκαν απόψεις, προβλήματα και λύσεις κι από τις δυο πλευρές. Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και κοιτώντας τον κόσμο στα μάτια ο κ. Βασιλούδης  ανανέωσε το ραντεβού με τους κατοίκους της περιοχής.

 *Μπορείτε να ακούσετε (εδώ)  την σύντομη ομιλία του πρώην Αντιδήμαρχου Σκοπέλου και νυν υποψήφιου συμβούλου κ.Νικολάου Βαφίνη.


















                                
Κοινοποίηση

2 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο κύριε Βασιλούδη σε σας και την ομάδα σας για τις πρωτοπόρες ιδέες σας.. . Κρίμα που χάσατε μια ολόκληρη τετραετία και πήγε πίσω το νησί 40 χρόνια...Όλες οι ιδέες δικές σας, ακόμα και αυτά που έκανε ο Μιχελής. 'Ολα τα είχατε σκεφτεί.Μέχρι και το γραφείο εθελοντισμού... Ακούγοντάς σας μου γεννήθηκαν κάποιες απορίες.Έχετε λύσεις για όλα ακόμα και για τον γιατρό.Μα καλά, περιμένετε να βγείτε Δήμαρχος για να δώσετε λύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα που βασανίζει τόσο την περιοχή μας;; Τόσα χρόνια είστε στην αντιπολίτευση και δεν μιλάτε; Γιατί; Είναι δυνατό να βασανίζονται ηλικιωμένοι,παιδιά καιεσείς να έχετε έτοιμο γιατρό αλλά ...στο ψυγείο; να περιμένετε την Δημαρχία πρώτα για να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας; Τί να υποθέσω; Περιμένω μια απάντηση κάποια στιγμή...αλλιώς η καθαρή ματιά είναι μάλλον θολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν παρών στην ομιλία κι εγώ.
    Το σχόλιό σου Ανώνυμε/η στις 3 Μαΐου 2014 - 11:31 μ.μ., τα λέει ΟΛΑ !
    Με καλύπτεις πλήρως και τίποτε άλλο δεν έχω να προσθέσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.