Διαφημίσεις

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Με αφορμή ένα σχόλιο στο FB


         
                                                                                                            Της Δήμητρας Ρέκκα                                                 Υποψήφιας Δημάρχου Σκοπέλου

    Με αφορμή το παρακάτω σχόλιο που ανάρτησε συνδημότης μας στο Facebook:
«Ναι καλά, εντάξει… τελικά είμαστε καταδικασμένοι εδώ στη Σκόπελο! Από που να γλιτώσεις; Από τη μια είμαστε ένα νησί γερόντων… που αυτό σε απλή γλώσσα εκτός όλα τα άλλα, σημαίνει ότι είναι δύσκολο να αλλάξεις μυαλά του κάθε μπάρμπα και της κάθε θείας, να φύγει δηλαδή από τις συνήθειες του να ψηφίζουν πέρα από οικογενειοκρατίες, κόμματα και τέτοιου είδους παλιά αναχρονιστικά στερεότυπα. Και από την άλλη, είναι η νεότερη γενιά που προβληματίζετε, ψάχνετε, προσπαθεί να αντιπαλέψει… αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Μια… μούντζα συνδυασμοί έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα! Ξανακατεβαίνουν δυο παλιοί διατελέσαντες δήμαρχοι, ένας που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και άλλοι δυο καινούργιοι διεκδικητές με νέα πρόσωπα, που δηλώνουν… ακομμάτιστοι!
  Πληροφορήθηκα το γεγονός, ότι υπήρξε μια προσέγγιση για ένα είδος συνεργασίας μεταξύ των 2 τελευταίων συνδυασμών! Ξέρετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Δεν τα βρίσκουν… και ξέρετε γιατί; Για την… καρέκλα!!! Κανείς από τους δυο δεν κάνει πίσω… διότι και οι δυο προτάσσουν πρωτίστως τον εγωισμό τους και την ματαιοδοξία τους για να κυβερνήσουν, παρά το καλό του τόπου. Αϊ σιχτίρ ηλίθιοι!!!»
Θα θέλαμε να δηλώσουμε ακόμα μια φορά και ακομμάτιστοι και ανεξάρτητοι.
Επίσης ότι, μέχρι τώρα που γράφουμε αυτές τις γραμμές, δεν υπήρξε καμία προσέγγιση του δικού μας συνδυασμού με κανέναν άλλον συνδυασμό, πόσο μάλλον να φτάσουμε να μην τα βρίσκουμε για την… «καρέκλα».
Όσο για τα υπόλοιπα καλολογικά στοιχεία του σχολίου, τα αφήνουμε στην κρίση του αναγνώστη.

                                                   Δήμητρα Ρέκκα
                                         Υποψήφια Δήμαρχος Σκοπέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: