Facebook Instagram Twitter YouTube

Recent

Διαφημίσεις

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Από σήμερα 28/4 τα "Δρώμενα του τόπου μας" σας κάνουν γνωστό ότι ξεκινάει μια δημοσκόπηση για τις Δημοτικές Εκλογές στο νησί μας. Όσοι συμμετέχετε στη δημοσκόπηση μπορείτε να ψηφίζετε ΜΟΝΟ μια φορά! Όποιος προσπαθήσει να ψηφίσει δεύτερη φορά το σύστημα θα το αποτρέπει ! Η δημοσκόπηση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν αντικειμενική και δίκαιη και αυτός είναι και ο πρωταρχικός στόχος της σελίδας μας! Γι΄ αυτό κακόβουλες ενέργειες θα αναγνωρίζονται από το σύστημα και θα διαγράφονται αυτόματα. Ευχαριστώ.
Κοινοποίηση

2 σχόλια:

  1. Την κατέβασες τη προπαγάνδα ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δρώμενα του τόπου μας"2 Μαΐου 2014 στις 6:02 μ.μ.

    κ.Ανωνυμε κατεβασα την δημοσκοπηση και εξηγω τον λογο σε νεωτερη ανακοινωση.Δυστυχως καποιοι εμφανως ενοχληθηκαν απο τα πρωτα αποτελεσματα που ηταν καθαρα και χωρις παρεμβαση στο συστημα, μεχρι τις πρωτες βραδυνες ωρες της ιδιας ημερας.Σας ευχαριστω παντως που με παρακολουθητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια υπάρχουν για να καταθέτουν οι αναγνώστες τις απόψεις και τις σκέψεις τους και να συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο. Ανώνυμα σχόλια με υβριστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο περιεχόμενο ή παραβιάζοντας προσωπικά δεδομένα, δεν θα δημοσιεύονται και θα διαγράφονται.Επίσης σχόλια με γραφή greeklish θα διαγράφονται. Ανώνυμα μηνύματα για προβολή από το blog οποιουδήποτε θέματος η προβλήματος, δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν.
Το blog φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση και τη συμμετοχή σας.